JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

40% din populație suferă de tulburări de somn. Cum ne ajută extractul de șofran din Herbalife Night Mode să avem un somn liniștitor în doar 7 zile!



Somnul odihnitor este deosebit de important pentru a avea o stare de sănătate optimă. Calitatea somnului poate afecta starea noastră fizică și mentală. Dacă nu dormim suficient, sistemul nostru imunitar are de suferit, dezvoltăm risc de depresie, creștere în greutate, probleme de memorie și concentrare. 

Conform raportului Herbalife Health&Happiness, realizat de IPSOS în 2023 pe un eșantion de 1000 de respondenți, oamenii care dorm bine susţin că sunt mai sănătoşi şi mai fericiţi. Rezultatele arată că somnul este esențial pentru atingerea obiectivelor nutriţionale şi de fitness, reglează hormonii care influențează apetitul, facilitând astfel accesul la o alimentație sănătoasă. În timpul somnului, corpul repară și construiește mușchii, sporind beneficiile exercițiilor fizice și reducând riscul de acciudentare, în cazul persoanelor active. În plus, un somn adecvat îmbunătățește funcția cognitivă și luarea deciziilor.

Conform studiului realizat de NIH (National Heart, Lung and blood Institute), aproape 40% din populație suferă de tulburări de somn. Asta înseamnă că 1 din 2 oameni nu se odihnește suficient, iar acest lucru se poate răsfrânge asupra stării de sănătate și a randamentului profesional.

Experții recomandă să nu ignorăm această problemă și să luăm măsuri pentru a ne obișnui organismul cu o rutină sănătoasă a somnului.

”Insomnia poate fi cauzată de mulți factori, de la stresul din viața profesională sau personală, anxietate sau depresie, un stil de viață dezechilibrat, consum de cofeină și alcool, fumat, dar și de un mediu înconjurător neadecvat odihnei: folosirea excesivă a electronicelor cu ecrane, zgomot, lumină puternică, temperatura ridicată din cameră. De aceea, este recomandat să construim o igienă bună a somnului, prin câteva obiceiuri și practici sănătoase:

Evităm cofeina și lumina albastră emisă de ecranul televizorului, al calculatorului sau telefonului înainte de culcare.

Încercăm să ne culcăm și să ne trezim la aceleași ore, pentru a regla astfel ceasul biologic.

Amenajăm un spațiu liniștit, propice odihnei: cameră răcoroasă, întunecată, putem citi, să scriem în jurnal, să medităm sau să ascultăm muzică de ambianță liniștitoare înainte de culcare.

Bem un ceai calmant pe bază de extract de șofran, cum este Night Mode, de la Herbalife. Night Mode a fost dovedit că îmbunătățește calitatea somnului în doar 7* zile, reduce insomniile, crește nivelurile de melatonină care ajută la reglarea ritmurilor circadiene și armonizează ciclul somn-veghe cu ziua și noaptea. În plus, ne oferă o mai bună stare de spirit după trezire, astfel că ne vom bucura de un tonus mult mai bun a doua zi, după o noapte de somn ohihnitor.

Ne programăm antrenamentele mai devreme în timpul zilei și evităm să facem sport cu 2-3 ore înainte de culcare. De asemenea, evităm luminile puternice și folosim lămpi cu lumină difuză înainte de culcare pentru a ne ajuta să ne pregătim pentru somn”, explică medicul Vasile Oșean, membru în comitetul consultativ în nutriție al Herbalife.

”Herbalife susține dintotdeauna un stil de viață sănătos și activ. Studiile pe care le-am realizat în ultimii ani arată cât de important este somnul pentru ca întreg organismul să funcționeze la parametri optimi. De aceea, am investit în cercetare și în produse inovatoare care să contribuie la obținerea unui echilibru perfect între odihnă și ritmul activ din timpul zilei. Night Mode este cel mai nou rezultat al eforturilor noastre de a le oferi oamenilor o soluție naturală pentru a avea un somn odihnitor”, declară Romeo Căzănescu, country director Herbalife România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.  

Beneficiile extractului unic de șofran din Herbalife Night Mode

Herbalife Night Mode este  îmbogățit cu un extract unic de șofran studiat științific că îmbunătățește calitatea somnului, reduce problemele severe legate de somn și sincronizează ciclul somn-veghe cu ziua și noaptea prin creșterea nivelului de melatonină seara. De asemenea, ajută la îmbunătățirea stării de spirit după trezire. 

Night Mode poate fi savurat cu o oră înainte de culcare și aduce beneficii suplimentare datorită vitaminelor B atent selecționate, care ajută la menținerea sănătății psihice și menținerea funcționării normale a sistemului nervos. 

Studiile clinice au demonstrat că, după 7* zile de administrare a 28mg de extract de șofran pe zi din Night Mode, calitatea somnului s-a îmbunătățit considerabil, iar, după 28 de zile, reduce senzația de insomnie sau problemele severe legate de somn, sincronizează ciclul somn-veghe cu noaptea și ziua prin creșterea nivelului de melatonină seara și îmbunătățește starea de spirit după trezire.

Herbalife Night Mode este disponibil doar prin intermediul distribuitorilor Independenți Herbalife. Mai multe informații pot fi aflate pe www.herbalife.ro. 

* Studiile clinice au demonstrat că rezultatele pot fi observate după 7 zile de administrare a 28mg de extract de șofran pe zi. Calitatea somnului a fost evaluată folosind un chestionar care a constat în evaluarea dispoziției după trezire, evaluarea vigilenței după trezire, timpul necesar pentru a adormi, timpul total de somn, numărul de treziri.