JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Medicul Vasile Oșean se alătură Comitetului Consultativ în Nutriție al Herbalife



Dr. Oșean deține o vastă experiență în medicina sportivă și consiliază inclusiv canotorii României și fotbaliștii de la Farul Constanța

Herbalife anunță cu mândrie că medicul Vasile Oșean s-a alăturat Comitetului Consutativ în Nutriție al companiei. Dr. Oșean va face echipă cu grupul de medici, nutriționiști și antrenori ai Herbalife, mulți dintre aceștia fiind recunoscuți la nivel internațional drept experți și lideri de opinie în domeniile lor de activitate. Având specializări în nutriție, fitness și sănătate publică, Comitetul Consultativ în Nutriție al Herbalife ghidează procesele de cercetare pentru crearea unor produse inovatoare și, în paralel, instruiește Distribuitorii Independenți Herbalife. 

Dr. Vasile Oșean va contribui astfel cu vasta sa expertiză, deținând un Master în Psihologia Sportului de Performanță și o experiență de peste 18 ani în medicina de recuperare sportivă. Vasile Oșean va face echipă cu ceilalți membrii externi ai Comitetului Consultativ, oferind consiliere despre cum se poate crea un stil de viaţă sănătos și activ, bazat pe o alimentaţie echilibrată, activitate fizică și legătura dintre minte și corp.

De suportul său vor beneficia atât distribuitorii independenți Herbalife, cât și consumatorii produselor brandului, printre care se numără zeci de sportivi de performanță pe plan local, precum lotul de canotaj al României, fotbaliștii de la Farul Constanța, Dorin Alexe, multiplu campion european și mondial la karate, și Ciprian Bălănescu, campion național la duatlon și triatlon. Aceștia au la activ o colaborare pe termen lung cu Herbalife, incluzând în planul lor nutrițional zilnic gama de produse Herbalife H24, care îi ajută să performeze mai rapid, mai puternic și le oferă mai multă rezistență la efort.

Medicul Vasile Oșean va oferi consultanță privind importanța unei diete echilibrate, importanța completării acesteia cu suplimente nutritive, va explica de ce este importantă menținerea unei greutăți normale, precum și consumul de ingrediente funcționale, adică a celor naturale, integrale, bogate în vitamine, minerale, antioxidanți și grăsimi sănătoase.

„Este o onoare pentru mine să mă alătur Comitetului Consultativ în Nutriție al Herbalife. De-a lungul carierei mele, am avut ocazia să lucrez cu sportivi de top și să conștientizez și mai mult cât de importantă și complexă este, în același timp, legătura dintre nutriție, activitate fizică și sănătatea mintală. Prin intermediul Herbalife, vom putea transmite mai departe informații extrem de importante privind modalitatea prin care putem avea un stil de viață sănătos, de ce trebuie să îi asigurăm corpului micro și macronutrienți, zi de zi, vitamine, minerale, de ce avem nevoie de odihnă, de mișcare, de hidratare pentru a funcționa la nivel optim. Sunt entuziasmat să pot aduce expertiza mea pentru a susține performanțele sportive cât și starea generală de bine a fiecăruia dintre cei care aleg Herbalife ca sursă nutrițională complementară”, declară Vasile Oșean.

„Suntem încântați să anunțăm colaborarea noastră cu medicul Vasile Oșean. Experiența sa vastă și cunoștințele sale aprofundate vor fi o resursă importantă pentru Comitetul Consultativ în Nutriție al Herbalife dar mai ales pentru Distribuitorii Independenți Herbalife și clienții noștri. Prin alăturarea sa, ne consolidăm angajamentul de a oferi suport distribuitorilor noștri independenți și consumatorilor produselor noastre. Suntem încrezători că expertiza sa va contribui semnificativ la promovarea importanței  unei diete echilibrate și a utilizării suplimentelor nutritive de calitate”, declară Romeo Căzănescu, country director Herbalife România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Despre Dr. Vasile Oșean

Noul Membru al Comitetului Consultativ în Nutriție Herbalife, Dr. Vasile Oșean are peste 18 ani de experiență în medicina de recuperare sportivă și numeroase specializări, precum fizio-kinetoterapie, terapia bowen și terapie decongestivă.

Deține un Master în Psihologia Sportului de Performanță iar, în 2020, a început studiile universitare de doctorat pe tema ”Relația minte corp în consilierea filozofică”.

Vasile Oșean este medic coordonator în cadrul loturilor naționale și olimpice de canotaj ale României. 

În plus, are la activ o serie de reușite sportive personale: deține Recordul mondial de traversare a Oceanului Atlantic (La Gomera – Antigua) și Recordul mondial de traversare a Marii Negre ( Mangalia – Batumi) întro- barcă cu vâsle.

În noua sa calitate de Membru al Comitetului Consultativ în Nutriţie al Herbalife, Dr. Vasile Oșean va oferi expertiză şi consiliere pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie echilibrată, activitate fizică și legătura dintre minte și corp.