Cheesecake Curcubeu
4 porții
Perfecte pentru ocazii speciale – aceste rețete cu brânză, sunt pastelate și delicii adevărate care vor înveseli orice petrecere!
Notă: Îmbogățite cu suplimente nutritive;a nu se depăși doza zilnică!
INGREDIENTE
- 50g biscuiți (cu ovăz)
- 20g unt, topit (nesărat, conținut scăzut de grăsimi)
- 275g cremă de brânză (cu conținut scăzut de grăsimi)
- 1 măsură (40 g)Tri Blend Select cu aromă de banane
- 1 măsură (7,625 g) Beta heart
- 1 măsură (5.7 g) Collagen Skin Booster supliment alimentar*, aromă de căpșune și lămâie
- 65 ml lapte semidegresat
- 2 lingurițe miere
- 1 linguriță extract de vanilie
- 5 coloranți alimentari diferiți. Roșu, portocaliu, galben, verde, violet
Vei avea nevoie de: 4 borcane mici de gem cu capacitate de 150 ml
PREPARARE:
- Zdrobește biscuiții până devin pulbere, fie într-o pungă de plastic cu un făcăleț, fie folosind un robot de bucătărie mic.
- Într-un castron, amestecă biscuiții mărunțiți cu untul topit până se combină, apoi împarte conținutul uniform în cele 4 borcane și presează cu baza unei lingurițe, astfel încât să acopere tot diametrul borcanului. Se pune la frigider.
- Într-un bol separat adaugă crema de brânză și Tri Blend Select, Beta heart și Collagen Skin Booster. Se mixează bine cu ajutorul unui tel electric. Ulterior se adaugă și amestecă cu laptele semidegresat, mierea și extractul de vanilie.
- Acum cântărește amestecul și împarte-l uniform în 5 boluri. Probabil vei avea aproximativ 385g de amestec, așa că folosește aproximativ 77g în fiecare castron. Vei descoperi că răzuirea fiecărui vas curat cu o spatulă va fi de ajutor!
- În fiecare castron, adaugă câteva picături din colorantul alimentar ales, astfel încât să ai 5 variante diferite de amestec din cremă de brânză. Consistența amestecurilor ar trebui să fie ușoară, ca o frișcă. Dacă este prea groasă, nu vei putea să o întinzi, iar dacă este prea subțire, straturile se vor amesteca unul în celălalt.
- Aranjează cele 5 culori de amestec în boluri, în ordinea în care urmează să le așezi în borcane. Începe cu prima culoare, care va fi la baza borcanului, mergând în ordinea pe care ai stabilit-o până la ultima culoare care va fi plasată deasupra.
- Scoate borcanele din frigider și aranjează-le pe blatul de lucru.
- Folosește o pungă de plastic de dimensiuni mici pentru a pune amestecurile în borcane. Taie un colț al pungii, aproximativ 1 cm, folosind o foarfecă, și așază punga cu colțul tăiat în jos într-un bol mic și adânc, cu partea superioară a pungii larg deschise – te va ajuta să adaugi mai ușor în pungă amestecul.
- Cu ajutorul unei spatule, pune primul amestec (prima culoare)- în pungă, apoi împarte-l uniform în cele 4 borcane. Folosește partea din spate a unei lingurițe pentru a întinde uniform amestecul, peste stratul de biscuiți.
- Acum spală punga și usuc-o, apoi introdu următorul amestec colorat în punga uscată și curată și împarte-o din nou, uniform, între cele 4 borcane, apoi uniformizează-l, asigurându-te că nu se amestecă cu stratul inferior. Poți curăța interiorul borcanului cu hârtie de bucătărie dacă s-au murdărit părțile laterale.
- Continuă cu restul de 3 amestecuri / culori rămase, spală și usucă de fiecare dată punga (pentru a nu folosi 5 pungi de plastic), spală spatula și lingurița.
- Finalizează cu stratul superior, lasă aproximativ 1 oră cheesecake-urile la frigider, pentru a se răci. Acoperite în frigider se vor păstra perfect peste noapte dacă dorești să le pregătești în prealabil. ?
VALORI NUTRIȚIONALE per porție – rețetă originală
- Proteine: 15g
- Kcal: 189
- Fibre: 4g
- Grăsimi: 13g
- Carbohidrați: 20g
- Zaharuri: 12g
*Disclaimer Collagen Skin Booster
MENȚIUNI: Consumă o porție de Collagen Skin Booster per zi. Nu depăși doza zilnică recomandată de Collagen Skin Booster
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Nu depozitați Collagen Skin Booster la îndemâna copiilor mici.